VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
Serveis
En el nostre centre a més de tractaments i massatges oferim serveis de neteja facial, depilacions, manicura i pedicura, etc...
Tractaments
Els nostres tractaments busquen aconseguir la satisfacció dels nostres clients, oferint-los professionalitat, experiencia i tecnologia.
Massatges
El massatge és una part fonamental en el cos per trobar la armonia i equilibri en aquesta vida diaria de estres que es va desgastant dia a dia.

Massatge corporal Relaxant

El massatge corporal relaxant està associat al tipus de pràctiques més antigues que es coneixen i realitzat correctament els seus resultats són fantàstics.

Presoterapia Ballancer

La presoteràpia Ballancer és un recurs terapèutic que s'aplica tant en medicina estètica, com en fisioteràpia, angiologia i flebologia.

Pedicura

No hi ha res com una mica d'atenció als nostres peus. Una pedicura és només el tractament que els nostres peus es mereixen.

21
oct. 2012

Presoterapia Ballancer

La presoteràpia Ballancer és un recurs terapèutic que s'aplica tant en medicina estètica, com en fisioteràpia, angiologia i flebologia.

Basat en el linfodrenatge, exerceix els mateixos efectes que la presoteràpia. Treballa a nivell limfàtic a les cames i abdomen i elimina l'excés de líquids, estimulant la circulació sanguínia i limfàtica. Redueix el volum, manté l'equilibri hídric, activa la circulació, modela la silueta i és molt relaxant.
Està recomanat per a tot tipus de tractaments estètics (cel · lulitis, pre i post liposucció, embaràs i post embaràs, mala circulació, cames cansades, retenció de líquids etc ...).

Una solució clínicament i científicament provada, una resposta professional totalment adaptada al camp mèdic ia la competència de l'esteticista. Gràcies a un cicle peristàltic, a uns sofisticats pantalons i armilla, eliminarà de manera natural i no invasiva, l'estancament intersticial excessiu i els fluids que produeixen la fatiga, a la vegada que accelera el retorn venós i limfàtic.
Com afecta el sistema Ballancer al cos

L'estrès i les tensions de la vida moderna han concedit al massatge un nou reconeixement i acceptació com a part d'un pla general beneficiós per mantenir un bon estat de salut. Aquest massatge ajudarà a obtenir una relaxació real, abans que la tensió es converteixi en crònica i perjudicial. La utilització del Ballancer podrà augmentar energia i vitalitat personals així com millorar la capacitat de gaudir de la vida.

Acces Clients

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch