VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
Serveis
En el nostre centre a més de tractaments i massatges oferim serveis de neteja facial, depilacions, manicura i pedicura, etc...
Tractaments
Els nostres tractaments busquen aconseguir la satisfacció dels nostres clients, oferint-los professionalitat, experiencia i tecnologia.
Massatges
El massatge és una part fonamental en el cos per trobar la armonia i equilibri en aquesta vida diaria de estres que es va desgastant dia a dia.

Massatge corporal Relaxant

El massatge corporal relaxant està associat al tipus de pràctiques més antigues que es coneixen i realitzat correctament els seus resultats són fantàstics.

Presoterapia Ballancer

La presoteràpia Ballancer és un recurs terapèutic que s'aplica tant en medicina estètica, com en fisioteràpia, angiologia i flebologia.

Pedicura

No hi ha res com una mica d'atenció als nostres peus. Una pedicura és només el tractament que els nostres peus es mereixen.

21
gen. 2013

Pedicura

No hi ha res com una mica d'atenció als nostres peus. Una pedicura és només el tractament que els nostres peus es mereixen.

Posem a la teva disposició el millor servei de pedicura per a la cura dels teus peus.
Els peus ens sostenen durant tot el dia, però de vegades també fan mal. Les sabates estrets i els talons de vertigen passen factura en forma de callositats i malestar. Per evitar-només cal que ens deixis mimar teus peus amb les nostres pedicures.

Els peus estan plens de punts reflexos que connecten amb els teus òrgans i poden activar amb un massatge i les tècniques adequades.
La cura de peus és la millor manera d'assegurar no només la seva pròpia salut, sinó també la de tot el teu cos. Perquè la salut comença en els peus, comença a cuidar com es mereixen.

Acces Clients

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch