VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Cavitació

Digues adéu a la cel · lulitis i el greix localitzat d'una vegada per totes d'una manera efectiva i sobretot respectant la teva salut. La cavitació és efectiva des de la primera sessió, i és l'únic mètode no quirúrgic que de veritat acaba amb l'adipositat.
 

La Cavitació és el procés provocat per ultrasons de baixa freqüència que indueixen la formació de bombolles de vapor dins d'un líquid. La pressió exercida per les bombolles causa la implosió, amb un alliberament d'energia que destrueix les cèl · lules adiposes.

Com funciona?

L'oscil · lació provocada pels ultrasons de baixa freqüència crea la formació de micro bombolles (o cavitat) que exploten-o implotan-a l'interior de la massa greix i dels adipòcits, fluidificándola i afavorint la sortida dels mateixos grassos. Físicament és el desenvolupament de les micro bombolles obtingudes per una empenta ultrasònic a baixa freqüència. Aquest efecte de micro bombolles va a "treballar" a l'interior del teixit adipós, colpejant els adipòcits, eliminant-los o reduint-los en breu temps.

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch