VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Fotodepilació

Què és la fotodepilació?

És un sistema d'eliminació del borrissol basat en la transmissió de llum amb diferents longituds d'ona. La llum capta de manera selectiva la melanina del pèl (color) i passa a través d'ella fins arribar a la profunditat de l'arrel i destruir-la. El pèl afectat per la llum es desprèn del fol · licle i cau. Després de diverses sessions desapareix.
 

Aquest tractament permet l'eliminació del pèl de manera permanent i segura. Es pot tractar qualsevol part del cos, tenint especial cura en les zones més sensibles com les zones íntimes o el contorn dels ulls.
 

Són eficaços els tractaments de fotodepilació?

El tractament és més eficaç en els casos en què el client té la pell clara i els cabells fosc perquè la llum penetra amb molta més força als cabells i no danya la melanina de la pell. També es poden tractar pèls més clars en pells més fosques. La diferència entre ambdós tipus de pèl és la durada del tractament (en el cas de les pells fosques es de realitzar un major nombre de sessions) i la intensitat de llum amb la qual es treballa.

La fotodepilació elimina un alt percentatge de pèl no desitjat. Eventualment pot quedar pèl residual, més clar i fi i amb prou feines visible.

En disposar de diversos equips de llum polsada, en el centre d'estetica Gaia realitzem fotodepilaciones en qualsevol tipus de pell i pèl excepte els casos en què el pèl és ros o canós i en pells excessivament fosques o bronzejades.

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch