VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Presoteràpia al Braços

Què és? Quina és la finalitat?

És una tecnologia sanitària de massatge, que es caracteritza per l'aplicació de pressió positiva en sentit ascendent sobre les extremitats (braços) de manera contínua o pulsàtil amb la finalitat de provocar un estímul circulatori, això genera al seu torn un drenatge limfàtic i venós de l'àrea tractada afavorint el trofisme de la pell en augmentar l'eliminació de líquids, sals, greixos i toxines que són causes freqüent de cel·lulitis, edemes, linfoedemes i estancament veno-limfàtic en general provocant una recuperació de l'elasticitat cutània.

En què consisteixen les sessions de tractament?

Primer es realitza un drenatge limfàtic que és un tipus de massatge amb o sense olis essencials depenent de l'efecte buscat, posteriorment es realitza la sessió de Presoterapia amb una durada aproximada de 30 minuts.


Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch