VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Que és Rollaction?

Rollaction és un nou i exclusiu sistema de massatge corporal fisio-actiu. La seva tecnologia aquesta inspirada en els moviments professionals de les mans del massatgista, aportant força al tractament i respectant la naturalesa de les teves formes.

Rollaction treballa mitjançant una compressió regular i controlada sobre tots els teixits, des de la pell, fins a la musculatura profunda.

La intensitat de l'energia fisio-activa i el massatge professional es fonen en un sol gest.
La seva acció energètica actuació a nivell vascular, muscular i dèrmic reactivant les funcions naturals alentides i reequilibrant el funcionament del nostre organisme.
Amb aquest triple efecte, arribem objectius estètics i terapèutics que no s'assoleixen amb altres tècniques.

 

Com ajuda la Tecnologia sistema Rollaction

Aquest sistema és efectiu en tots els tractaments corporals en estètica, tenint com tractaments estrella l'eliminació de celuliltis i la flaciedez, però cal tenir en compte que per la seva capacitat de remoció de tots els teixits aporta-hi una sèrie de beneficis excel · lents en tractaments per obesitat, circulatoris, eliminació de líquids.


 


 

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch