VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Massatge corporal Relaxant

El massatge corporal relaxant està associat al tipus de pràctiques més antigues que es coneixen i realitzat correctament els seus resultats són fantàstics.

Per a la gran majoria de la gent la rigidesa i el dolor per contractures són bàsicament una forma de vida a la qual ens anem habituant de poc i sovint, ignorem el fet que els nostres músculs es troben tibants fins al moment en el qual ens realitzen un massatge de relax.

Però a més de donar alleugeriment als dolors físics, els massatges relaxants solen calmar molt l'estat mental d'una persona a causa de l'agradable sensació de benestar general i especialment relaxació, que proporcionen els massatges de relax.

Tècnicament, els massatges relaxants són una operació que consisteix a fregar, pressionar o colpejar molt suaument, però amb una intensitat adequada, determinades zones del cos, especialment aquelles on hi ha una major concentració de massa muscular.

Els massatges relaxants es divideixen en dos grups principals: els massatges sensitius, la finalitat proporcionar a més del benestar, una sensació de distensió, i alhora es converteix en un mitjà fonamental de relaxació.

D'altra banda hi ha els massatges terapèutics, que ofereixen resultats fisioterapèutics o metges influint essencialment en lesions dels grups musculars, les articulacions o en el sistema circulatori.

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch