VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

El quiromassatge

Quiromassatge és una tècnica de massatge que serveix per descontracturar l'esquena o altres part del cos  com cames, braços etc. Esta recomanat per a persones esportistes com a personas amb carregament generalitzat o concret d'una zona.
 
Opcionalment es pot convinar amb auriculoterapia que és una tècnica milenaria amb punts reflexos de l'orella per reforçar el tractament del quiromassatge i tambe inclou escalfo a la zona concreta amb una lampara biotermica.
 
 

 

Lampara Bio-tèrmica

La lampara bio-tèrmica a diferència de les lamparras convencionals, es basa en un plat cobert amb un mineral compost per 33 oligoelements que activat per sistema d'escalfament elèctric emet una banda d'ones electromagnètiques coincidint amb les que emet el cos humà per tant és molt bé absorvit per aquest.
 
Ajuda a una acceleració de metabolisme, millora la microcirculació, regula el sistema nerviós, millorant l'ajust de les funcions del cos humà.

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch