VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Massatge Relaxant

Per a la gran majoria de la gent la rigidesa i el dolor per contractures són bàsicament una forma de vida a la qual ens anem habituant de poc i sovint, ignorem el fet que els nostres músculs es troben tibants fins al moment en el qual ens realitzen un massatge de relax.

Però a més de donar alleugeriment als dolors físics, els massatges relaxants solen calmar molt l'estat mental d'una persona a causa de l'agradable sensació de benestar general i especialment relaxació, que proporcionen els massatges de relax.

Tècnicament, els massatges relaxants són una operació que consisteix a fregar, pressionar o colpejar molt suaument, però amb una intensitat adequada, determinades zones del cos, especialment aquelles on hi ha una major concentració de massa muscular.

Els massatges relaxants es divideixen en dos grups principals: els massatges sensitius, la finalitat proporcionar a més del benestar, una sensació de distensió, i alhora es converteix en un mitjà fonamental de relaxació.

D'altra banda hi ha els massatges terapèutics, que ofereixen resultats fisioterapèutics o metges influint essencialment en lesions dels grups musculars, les articulacions o en el sistema circulatori.

Principals característiques:

  • Ajudar a relaxar els músculs
  • Equilibrar l'energia i el sistema nerviós
  • Oxigenar els teixits
  • Afavorir la circulació sanguínia
  • Alleujar la pressió a l'esquena, el coll i les articulacions
  • Proporcionar un benestar general

 

Una de les diferències més grans entre els dos tipus de massatge de relax, és que els massatges relaxants terapèutics s'han de realitzar per professionals qualificats ja que el mateixos, ha de tenir un coneixement bastant ampli sobre l'anatomia humana, com així també de les tècniques corresponents al massatge.

Un altre factor que cal tenir en compte abans de sotmetre a una sessió de massatges de relax és que no sempre un massatge és el més indicat ja que en moltes ocasions el mateix no s'ha de dur a terme, per exemple, algunes situacions són: en cas de febre o malaltia, erupcions cutànies o contusions, articulacions inflamades, tumors, trombosi, varius.

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch