VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Drenatge Limfàtic

El drenatge limfàtic, també anomenat massatge linmfàtic, és un mètode de massatge que permet l'activació dels ganglis limfàtics al llarg del cos.

 
A diferència d'altres sistemes del cos, com el cardíac o el digestiu, el sistema limfàtic no té un mecanisme autònom per al seu moviment. Mentre el cor fa circular la sang i la peristalsis genera el moviment d'ona que porta el menjar a través del tracte digestiu, l'única manera de fer funcionar el sistema limfàtic és amb exercici i estiraments.
 

Patiments tractats amb drenatge limfàtic

El drenatge limfàtic manual ha demostrat ser un gran auxiliar en el tractament de cel · lulitis, sinusitis, limfedema, artritis reumatoide, acne, ulls cansats i venes varicoses. Ajuda a accelerar la curació de fractures, lligaments danyats, cremades, cicatrització de ferides i patiments post operatoris.

Després d'un massatge limfàtic, el cos és capaç d'eliminar excessos d'aigua, cèl · lules mortes, bacteris, virus i toxines.

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch