VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Reflexologia Podal

La Reflexologia podal, és una teràpia natural que ajuda a reequilibrar el nostre organisme mitjançant processos de regulació interns propis de cada ésser humà, constitueix una teràpia complementària al nostre tractament fisioterapèutic, de gran utilitat, que ens ajuda a millorar l'estat físic i psíquic dels nostres pacients.
 
La reflexologia ajuda a reduir l'estrès i indueix a la relaxació profunda, millora la circulació, neteja el cos de toxines i impureses. Equilibra la totalitat el sistema, revitalitza l'energia. És un mètode de salut preventiu per a qui el rep.
 

Beneficis:

Els beneficis que podem trobar en la Reflexologia Podal estan:

  1. Es relaxant.
  2. Reduce l'estrès.
  3. Mejora la circulació.
  4. Permite l'alliberament de toxines.
  5. Equilibra els diferents sistemes.
  6. Revitaliza l'energia.
  7. Actúa de manera preventiva.
  8. Es gratificant per qui la dóna i per a qui la rep

 

La Reflexologia Podal aprofita els coneixements sobre les connexions de nervis entre segments interns d'òrgans, músculs i pell, per influir a nivell reflex, sobre malalties des de l'exterior.

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch