VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
Serveis
En el nostre centre a més de tractaments i massatges oferim serveis de neteja facial, depilacions, manicura i pedicura, etc...
Tractaments
Els nostres tractaments busquen aconseguir la satisfacció dels nostres clients, oferint-los professionalitat, experiencia i tecnologia.
Massatges
El massatge és una part fonamental en el cos per trobar la armonia i equilibri en aquesta vida diaria de estres que es va desgastant dia a dia.

Depilació Elèctrica

La depilació elèctrica consisteix en canalitzar el pèl a través dels porus amb l'ajuda d'una finíssima agulla q provoca una lleugera descàrrega elèctrica al fol · licle del pèl. El procediment es repeteix pèl a pèl i s'ha de practicar en diferents sessions espaiades segons la zona a depilar fins aconseguir total desaparició.


Recomenat per:

- Disseny de celles

- Zones hormonals (llavi superior, mentó, patilles)

- Canas

- Borrissol ros o feble

 

Avui dia és l'únic mètode de depilació definitiva, fins i tot el que no és susceptible de tractar amb el làser.

Depilació Làser

Al Centre D'Estetica Gaia perseguim l'eliminació definitiva del borrissol, per això t'oferim una aplicació mixta de LLUM POLSADA ESTÈTICA (APL) i Làser neodimi-YAG en què cobrim un ampli rang de fototipus de pell i assegura en un elevadíssim percentatge l'eliminació del borrissol.

Depilació amb Cera

És convenient que la depilació amb cera sigui feta per un expert això no és només per una qüestió d'evitar riscos sinó que són ells els que coneixen els trucs d'aplicació que ens asseguraran un millor resultat i una major durada.

A més, evitem també que els borrissols es encarnin que resulta ser dolorós moltes vegades.

Gaudeix d'una depilació perfecta, suau i duradora amb nostra cera hidratant i hipoalergènica.
Treballem amb dos tipus de cera, de baixa temperatura i freda.

Cera Calenta de baixa temperatura

La depilació baixa temperatura és el mètode de depilació amb cera que es practica habitualment en els centres especialitzats, la depilació calenta de baixa temperatura és més efectiva que la freda.

Cera Freda o Tèbia
La cera tèbia, permet una depilació d'arrel, sense deixar la pell enrogida i és recomanada per a dones amb problemes circulatoris.
Es tracta d'un mètode molt eficaç, a més de durador aproximadament trigarà a créixer entre dues i tres setmanes.

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch