VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
Serveis
En el nostre centre a més de tractaments i massatges oferim serveis de neteja facial, depilacions, manicura i pedicura, etc...
Tractaments
Els nostres tractaments busquen aconseguir la satisfacció dels nostres clients, oferint-los professionalitat, experiencia i tecnologia.
Massatges
El massatge és una part fonamental en el cos per trobar la armonia i equilibri en aquesta vida diaria de estres que es va desgastant dia a dia.

Permanent i Tint de Pestanyes

 

Permanent de Pestanyes

És la tècnica ideal per enfosquir, allargar, corbar les pestanyes i aconseguir que siguin el centre d'atenció de totes les mirades. Es tracta d'una tècnica especial per a les pestanyes curtes i poc poblades d'ondulament transitori, amb el qual aconseguiràs canviar l'expressió de la teva mirada. Un look totalment natural que pots lluir cada dia al despertar.

Tint de Pestanyes

El Tint de Pestanyes és un tractament molt efectiu que permet oblidar la màscara de pestanyes i les protegeix de l'acció decolorant del sol. Proporciona una coloració (negre, negre blavós, marró, blau) d'acord al gust del client i una durada d'1 a 3 mesos depenent de l'època de l'any i de l'activitat que pugui provocar que es destenyeixin com el clor de les piscines etc...

És el complement ideal de la permanent de pestanyes.

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch