VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
Serveis
En el nostre centre a més de tractaments i massatges oferim serveis de neteja facial, depilacions, manicura i pedicura, etc...
Tractaments
Els nostres tractaments busquen aconseguir la satisfacció dels nostres clients, oferint-los professionalitat, experiencia i tecnologia.
Massatges
El massatge és una part fonamental en el cos per trobar la armonia i equilibri en aquesta vida diaria de estres que es va desgastant dia a dia.

Neteja de Cutis

La neteja de cutis és un procediment que no és agressiu, destinat a millorar l'aspecte de la pell, corregir la dilatació dels porus, eliminar les cèl · lules més superficials i extirpar els famosos "punts o negres" (en dermatologia denominats "barbs") i els microquistes que es van acumulant amb el temps.

Estar esplèndida sempre, és el desig de tota dona. Per això, la cura de la nostra pell és de vital importància. Diàriament estem exposades a una gran quantitat de substàncies que s'acumulen en el nostre rostre, fent susceptible a tot tipus d'agressions. La neteja del nostre rostre és el primer pas per lluir una pell saludable i jove.

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch