VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Tractament Facial

La cara és el mirall de l'ànima

 
En el centre d'estètica Gaia tenim passió per la bellesa i cura de la cara, mai una dita tan real (la cara és el mirall de l'ànima), quan ens sentim bé amb la nostra imatge, es trasllada al pla energètic, per això en el nostre centre cuidem tots els detalls.
 
Al nostre tractament facial li afegim la fusió de dues tècniques infal · libles:
  • Aparatologia d'última generació: radiofreqüència, ultrasons, microcorrents, mesoteràpia virtual, electroestimulació, fototeràpia.
  • Cosmetologia avançada: comptant amb principis actius de gran concentració, segmentats en nanomoleculas perquè tingui més penetració, utilitzant sucres vectoritzats, convertits en glucosa, reconeguda per la pell, acceptada i assimilada.
 

La fusió de els aparells, cosmètica i el protocol de treball fan dels nostres tractaments un ritual de bellesa amb resultats comprovats des de la primera sessió.

Amb tota la nostra experiència acumulada després de milers de tractaments facials a les nostres esquenes i el desig continu de millorar en resultats, en el centre d'estètica Gaia innovem constantment en l'àrea dels tractaments facials.

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch