VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Tractament Corporal

Al Centre d'estètica Gaia tenim la filosofia de la cura del cos a nivell general tant intern com extern, després d'anys d'experiència hem arribat a la conclusió que la unió de l'última tecnologia com és la cavitació (destrucció del greix localitzat), massatge elastomédico (mobilització de les toxines acumulades), làser fred (regenerador de col · lagen i elastina en pell), ultrasons destrucció de toxines en general), electroestimulació (mobilització de la musculatura), presoteràpia (drenatge limfàtic), lipoescultura remodelant corporal, tota la aparatologia no seria tan eficaç si no es alternés amb tractaments cosmetològics com són els emplastres de fangs en ​​alginats rics en oligoelements i minerals necessaris per al bon funcionament de la pell.
 

Comptem amb la millor cosmetologia i la millor maquinària per ajudar-te a definir millor la teva silueta. Amb maquinària específica per a cada problemàtica trobem sempre la manera d'ajudar als nostres clients a sentir-se millor amb el seu cos. I sempre amb una sensació de benestar com a part del tractament.

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch