VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners
Serveis
En el nostre centre a més de tractaments i massatges oferim serveis de neteja facial, depilacions, manicura i pedicura, etc...
Tractaments
Els nostres tractaments busquen aconseguir la satisfacció dels nostres clients, oferint-los professionalitat, experiencia i tecnologia.
Massatges
El massatge és una part fonamental en el cos per trobar la armonia i equilibri en aquesta vida diaria de estres que es va desgastant dia a dia.

Massatge corporal Relaxant

El massatge corporal relaxant està associat al tipus de pràctiques més antigues que es coneixen i realitzat correctament els seus resultats són fantàstics.

Presoterapia Ballancer

La presoteràpia Ballancer és un recurs terapèutic que s'aplica tant en medicina estètica, com en fisioteràpia, angiologia i flebologia.

Pedicura

No hi ha res com una mica d'atenció als nostres peus. Una pedicura és només el tractament que els nostres peus es mereixen.

12
nov. 2012

Massatge Relaxant

Per a la gran majoria de la gent la rigidesa i el dolor per contractures són bàsicament una forma de vida a la qual ens anem habituant de poc i sovint, ignorem el fet que els nostres músculs es troben tibants fins al moment en el qual ens realitzen un massatge de relax.

Però a més de donar alleugeriment als dolors físics, els massatges relaxants solen calmar molt l'estat mental d'una persona a causa de l'agradable sensació de benestar general i especialment relaxació, que proporcionen els massatges de relax.

Tècnicament, els massatges relaxants són una operació que consisteix a fregar, pressionar o colpejar molt suaument, però amb una intensitat adequada, determinades zones del cos, especialment aquelles on hi ha una major concentració de massa muscular.

Els massatges relaxants es divideixen en dos grups principals: els massatges sensitius, la finalitat proporcionar a més del benestar, una sensació de distensió, i alhora es converteix en un mitjà fonamental de relaxació.

D'altra banda hi ha els massatges terapèutics, que ofereixen resultats fisioterapèutics o metges influint essencialment en lesions dels grups musculars, les articulacions o en el sistema circulatori.

Principals característiques:

  • Ajudar a relaxar els músculs
  • Equilibrar l'energia i el sistema nerviós
  • Oxigenar els teixits
  • Afavorir la circulació sanguínia
  • Alleujar la pressió a l'esquena, el coll i les articulacions
  • Proporcionar un benestar general

 

Una de les diferències més grans entre els dos tipus de massatge de relax, és que els massatges relaxants terapèutics s'han de realitzar per professionals qualificats ja que el mateixos, ha de tenir un coneixement bastant ampli sobre l'anatomia humana, com així també de les tècniques corresponents al massatge.

Un altre factor que cal tenir en compte abans de sotmetre a una sessió de massatges de relax és que no sempre un massatge és el més indicat ja que en moltes ocasions el mateix no s'ha de dur a terme, per exemple, algunes situacions són: en cas de febre o malaltia, erupcions cutànies o contusions, articulacions inflamades, tumors, trombosi, varius.

 
12
nov. 2012

El quiromassatge

Quiromassatge és una tècnica de massatge que serveix per descontracturar l'esquena o altres part del cos  com cames, braços etc. Esta recomanat per a persones esportistes com a personas amb carregament generalitzat o concret d'una zona.
 
Opcionalment es pot convinar amb auriculoterapia que és una tècnica milenaria amb punts reflexos de l'orella per reforçar el tractament del quiromassatge i tambe inclou escalfo a la zona concreta amb una lampara biotermica.
 
 

 

Lampara Bio-tèrmica

La lampara bio-tèrmica a diferència de les lamparras convencionals, es basa en un plat cobert amb un mineral compost per 33 oligoelements que activat per sistema d'escalfament elèctric emet una banda d'ones electromagnètiques coincidint amb les que emet el cos humà per tant és molt bé absorvit per aquest.
 
Ajuda a una acceleració de metabolisme, millora la microcirculació, regula el sistema nerviós, millorant l'ajust de les funcions del cos humà.
 

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch