VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

Massatge Relaxant

Per a la gran majoria de la gent la rigidesa i el dolor per contractures són bàsicament una forma de vida a la qual ens anem habituant de poc i sovint, ignorem el fet que els nostres músculs es troben tibants fins al moment en el qual ens realitzen un massatge de relax.

Però a més de donar alleugeriment als dolors físics, els massatges relaxants solen calmar molt l'estat mental d'una persona a causa de l'agradable sensació de benestar general i especialment relaxació, que proporcionen els massatges de relax.

Tècnicament, els massatges relaxants són una operació que consisteix a fregar, pressionar o colpejar molt suaument, però amb una intensitat adequada, determinades zones del cos, especialment aquelles on hi ha una major concentració de massa muscular.

Els massatges relaxants es divideixen en dos grups principals: els massatges sensitius, la finalitat proporcionar a més del benestar, una sensació de distensió, i alhora es converteix en un mitjà fonamental de relaxació.

D'altra banda hi ha els massatges terapèutics, que ofereixen resultats fisioterapèutics o metges influint essencialment en lesions dels grups musculars, les articulacions o en el sistema circulatori.

Principals característiques:

 • Ajudar a relaxar els músculs
 • Equilibrar l'energia i el sistema nerviós
 • Oxigenar els teixits
 • Afavorir la circulació sanguínia
 • Alleujar la pressió a l'esquena, el coll i les articulacions
 • Proporcionar un benestar general

 

Una de les diferències més grans entre els dos tipus de massatge de relax, és que els massatges relaxants terapèutics s'han de realitzar per professionals qualificats ja que el mateixos, ha de tenir un coneixement bastant ampli sobre l'anatomia humana, com així també de les tècniques corresponents al massatge.

Un altre factor que cal tenir en compte abans de sotmetre a una sessió de massatges de relax és que no sempre un massatge és el més indicat ja que en moltes ocasions el mateix no s'ha de dur a terme, per exemple, algunes situacions són: en cas de febre o malaltia, erupcions cutànies o contusions, articulacions inflamades, tumors, trombosi, varius.

El quiromassatge

Quiromassatge és una tècnica de massatge que serveix per descontracturar l'esquena o altres part del cos  com cames, braços etc. Esta recomanat per a persones esportistes com a personas amb carregament generalitzat o concret d'una zona.
 
Opcionalment es pot convinar amb auriculoterapia que és una tècnica milenaria amb punts reflexos de l'orella per reforçar el tractament del quiromassatge i tambe inclou escalfo a la zona concreta amb una lampara biotermica.
 
 

 

Lampara Bio-tèrmica

La lampara bio-tèrmica a diferència de les lamparras convencionals, es basa en un plat cobert amb un mineral compost per 33 oligoelements que activat per sistema d'escalfament elèctric emet una banda d'ones electromagnètiques coincidint amb les que emet el cos humà per tant és molt bé absorvit per aquest.
 
Ajuda a una acceleració de metabolisme, millora la microcirculació, regula el sistema nerviós, millorant l'ajust de les funcions del cos humà.

Massatge Quiro - Lomi

Harmonització energètica, Cos, Ment i Ànima

 
El massatge Quiro-Lomi sorgeix de la fusió de la filosofia hawaiana i el Quiromassatge mediterrani.

L'objectiu del massatge Quiro-Lomi és alliberar el flux de l'energia mitjançant la descontraccion muscular i articular, harmonitzant cos, ment i ànima.
 
Realitzat de forma intuïtiva, el seu objectiu és aconseguir la descontracción del cos facilitant el flux energètic, la circulació sanguínia i limfàtica. Actua a nivell físic, emocional i mental. Restableix l'equilibri amb el medi que ens envolta.
 
Aquest massatge exòtic es realitza, gairebé exclusivament, amb els avantbraços balancejant el cos. El cervell rep aquestes sensacions i respon produint neurotransmissors que aporten benestar general.

 

Indicacions:

Produeix efectes terapèutics especialment en els sistemes:

 • Digestiu
 • Nerviós
 • Urinari

 

És beneficiós per:

 • Ronyó
 • Gota
 • Obesitat
 • Envelliment

 

És altament recomanat per prevenir la tensió corporal, eliminar l'estrès, la depressió i estimula la circulació limfàtica, tonificant els músculs i mobilitzant les articulacions.

Una teràpia que tracta alhora nivells:

 • Físic
 • Emocional
 • Mental
 • Espiritual

 

La malaltia és un estat de tensió que bloqueja el lliure fluir de l'energia. El massatge ajuda a alliberar el camí cap a la curació.

"Aloha"

 

Massatge Champi

El Champi és una tècnica mil · lenària de relaxació, provinent de l'Índia.

 
El Champi, es concentra a la part superior de l'esquena, braços, coll, cap, cuir cabellut i algunes parts del rostre, com sent, mandíbula i celles.
 
Aquest massatge està íntimament lligat a la relaxació. Per això està indicat per a aquells que pateixen esgotament, cansament, preocupacions i estrès.
Es tracta d'una desintoxicació que es produeix en estimular amb el massatge la circulació de la sang.
 

Beneficis:

Entre els beneficis que podem trobar en el Champi estan:

 • Alleuja el mal d'esquena, coll i espatlles.
 • Vertigen
 • Relaxació de la tensió ocular.
 • Alleuja la fatiga mental.
 • Recomanat per l'alopècia
 • Cefalea
 • Hidratació dels cabells.

 

Es realitza amb oli de sèsam, ametlla o coco.
Treballa els xacres que es troben a la part superior de la columna, a més dels del coll, cap i cara.

En concloure el massatge, la persona tractada se sent, animada i revitalitzada, no sent això un miracle sinó una tècnica fonamentada en un profund coneixement dels mecanismes humans i fisiològics.

Massatge Ayurveda amb Pindas

Ayurveda significa en hindú ciència de la vida

 

Les herbas de que es forman las pindas y el olis son originaris de la india.

El massatge ayurvèdic es basa en l'aplicació terapèutica de calor i principis actius naturals (herbes i olis essencials).
 
Per aquest massatge aromàtic s'utilitzen les Pindes, embolcalls en teixit de cotó farcits de substàncies i principis actius d'origen vegetal en proporcions i tipologies variables en funció de la necessitat anímica de la persona.
 

El massatge ayurvèdic personalitzat

El massatge ayurvèdic, en ser per tant personalitzat, pot tenir diferents efectes depenent de l'oli que s'utilitzi i de com s'apliqui.

Aquesta massatge pots ser tant descongestionant-calmant com reactivant o tonificant muscular.

Les Pindes s'apliquen a tot el cos amb moviments de rotació i de fricció que varien en la intensitat i en la direcció segons l'efecte que es vulgui aconseguir.

 

Testimonis

Haver passat per el Centre d'estètica Gaia, m'ha brindat l'oportunitat de millorar, a més de la meva imatge, la meva salut i la meva vida. La meva imatge perquè llueixo millor, la meva salut perquè em sento millor i meva la vida perquè he aconseguit autorealizarme.

Clara Bosch